Direk-Watchmen (2009) Online izle & Türkçe Altyazı izle


Merhaba Değerli Üyelerimiz,

Watchmen(2009) filmini elimdeki en iyi imkanlar ile sizlere sundum. Kısa bir zaman içerisinde src versiyonu ile, hemen ardından da dvd den online versiyonu ile karşılaşacaksınız. Film sinema çekimidir, ama dört-dörtlük bir sinema çekimidir. Çeviride kusur bularak olumsuz eleştiride bulunacak üyelerimiz lütfen bu duygusunu paylaşmasın, direkt olarak film seanslarına tıklasın . iyi Seyirlerler dilerim.

Sevgilerimle
NuMaN ..

IMDB PUANI =============>8.3/10
TUR===================>Aksiyon / Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Macera
YONETMEN ==============>Zack Snyder
SENARYO ===============>Alex Tse, David Hayter
MUZİK =================>Tyler Bates
GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ =======>Larry Fong
GOSTERİM TARİHİ==========>06 Mart 2009
YAPIM =================>2008~ ABD, İngiltere
SURE ==================>163 Dk ..
Oyuncular===============>Malin Akerman, Patrick Wilson, Carla Gugino, Jeffrey Dean Morgan, Matthew Goode, Jackie Earle Haley, Billy Crudup, Matt Frewer, Stephen McHattie, Manoj Sood, Danny Woodburn, Niall Matter



KONU==>

Süper kahramanların varolduğu 1985 yılı alternatif evreninde Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği arasındaki gerilim tepe noktasına çıkmıştır. Komedyen lakaplı süper kahramanın öldürülmesi olayını soruşturan Rorschach, kahramanları gözden düşürmek ve öldürmek için düzenlenen dehşetengiz komployu gün ışığına çıkarır. Arkadaşlarının geçmişiyle ilgili geniş kapsamlı komplonun tarihin akışını değiştirecek boyutta olduğunu keşfedecektir ..






BÖLÜM -1-





BÖLÜM -2-





BÖLÜM -3-





BÖLÜM -4-



0 yorum: